CORRECTIEWEEK: DAG 1
DAG 2
Ontbijt
Ontbijt
40 g havermout 1 minuut gekookt in 2 sneetjes volkorenbrood
250 ml
magere melk
2 el sandwichspread
1 banaan
komkommerplakjes
1 sinaasappel
Lunch
Lunch
60 g tonijn uit blik
3 volkoren knäckebröd
200 g sla- komkommer- tomaat
30 g kruidenkaas light
1 el slasaus 25%
30 g fricandeau
3 volkoren knäckebröd
komkommerplakjes
Diner
Diner
120 g kipfilet gebakken in
120 g varkensfilet gebakken in
1 koffielepel vloeibare margarine
1 koffielepel vloeibare margarine
250 g worteltjes/peultjes
150 g Chinese roerbakgroenten
200 g gekookte aardappelen
200 g gekookte zilvervlies rijst
Tussendoor
Tussendoor
250 ml magere yoghurt met
250 ml karnemelk
1 geraspte appel + zoetstof
2 kiwi’s
DAG 3
DAG 4
Ontbijt
Ontbijt
1 grapefruit
1 appel
1 sneetje rozijnenbrood
1 el appelstroop
1 koffielepel halvarine
1 sneetje volkorenbrood
250 ml karnemelk
250 ml magere melk
Lunch
Lunch
60 g garnalen
50 g casselerrib
2 koffielepels mayo 40%/kerrie 2 koffielepels
halvarine
3 volkoren beschuiten
3 volkoren knäckebröd
200 g geraspte selderij (ev. potje) 200 g tafelzuur
Diner
Diner
120 g kipfilet gebakken in
Omelet van 2 eieren
1 koffielepel margarine
2 koffielepel margarine
200 g gemengde salade
1 kleine ui gesnipperd
1 el slasaus 25%
100 g champignons
200 g aardappelen
1 sneetje volkorenbrood
Tussendoor
Tussendoor
250 ml magere yoghurt
250 ml karnemelk
200 g meloen
1 sinaasappel
DAG 5
DAG 6
Ontbijt
Ontbijt
30 g kaas
3 rijstwafels
1 koffielepel halvarine
40 g smeerkaas 20+
1 sneetje volkorenbrood
1 sinaasappel
250 ml magere melk
250 ml magere melk
Lunch
Lunch
50 g brood
50 g kipfilet
60 g tonijn uit blik
200 g sla + tomaat
200 g gemengde salade
2 koffielepels mayo 40%
2 koffielepels mayo 40%
1 sneetje volkorenbrood
Diner
Diner
100 g tartaartje gebakken in
125 g witvis gebakken in
1 koffielepel margarine
2 koffielepels halvarine
200 g gemengde salade
200 g gekookte broccoli
1 koffielepel olie en azijn
200 g gekookte aardappelen
200 g gekookte aardappelen
100 g augurk
Tussendoor
Tussendoor
1 grapefruit
1 peer
250 ml karnemelk
250 ml magere yoghurt
DAG 7
Ontbijt
3 rijstwafels
Roerei van 2 eieren gebakken in
1 koffielepel vloeibare margarine
1 sinaasappel
Lunch
2 sneetjes
volkoren brood
40 g filet American
slabladen
250 ml magere yoghurt
Diner
125 g zalmmoot gegrild
200 g doperwten (diepvries) gekookt
200 g worteltjes gekookt
200 g krieltjes gebakken in
2 koffielepels vloeibare margarine
250 ml karnemelk