Een dag

Week 15 Dag 5

Ontbijt

40 g havermout 1 minuut gekookt in

250 ml magere melk

1 stuk fruit

 

 

Lunch

2 sneetjes volkorenbrood

2 koffielepels halvarine

40 g osseworst

salade van augurk, radijs en uitjes

250 ml magere melk

 

 

Diner

VARKENSHAAS TOSCANE

200 g gekookte aardappelen

200 g gekookte broccoli

 

 

Tussendoor

250 ml tomatensap + peper + 3 stengels bleekselderie

1 stuk fruit

 

 

VARKENSHAAS TOSCANE  (2 pers)

 

1 ui gesnipperd

1 teentje knoflook geperst

8 zwarte olijven in plakjes

1 varkenshaasje á 250 g

1 el vloeibare margarine

100 ml rode wijn

100 ml bouillon

100 ml tomatenpulp (pak)

Italiaanse kruiden

 
 

 

Bestrooi het vlees met peper en zout. Verwarm de margarine en bak hierin het vlees rondom bruin. Neem het uit de pan en fruit de ui en de knoflook in de achtergebleven margarine bruin. Voeg de wijn, de bouillon, de tomaten, de olijven en Italiaanse kruiden toe en laat de saus enigszins inkoken. Leg het varkenshaasje in de saus en laat het in 20 minuten gaar worden. Laat het vlees 5 minuten rusten. Maak de saus op smaak met peper en  zout. Snijd het varkenshaasje in plakken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                         

 

 

 

 

           

 

 

                                                                                                             

 

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Ineke Jansen | Antwoord 03.02.2019 19.05

Vandaag het recept Japans varkensvlees gemaakt, heerlijk! Ga ik zeker nog eens maken.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

10.04 | 19:37

Zeeuws vispotje was lekker. Van de saus restant maken we soep.

Groetjes Sylvia

...
17.03 | 18:34

Stoofvlees met oosterstintje heerlijk Ineke

...
01.03 | 21:28

Hallo Ineke
Heb jij toevallig het recept nog van flespompoen met risoto
Gr Jacky

...
20.02 | 23:38

Beste Ineke,

181000 kijkers die graag gezond willen willen eten.

Proficiat

Dank U.

Een trouwe volger.

...
Je vindt deze pagina leuk